Fasadtvätt

Med en fasadtvätt där vi använder oss av ultrarent vatten rengörs din fasad på ett skonsamt och miljövänligt sätt, en investering i fastighetens utseende och hållbarhet.

Ultrarent vatten, teknik, med lågtryck!

Med ultrarent vatten rengör vi din fasad på ett extra skonsamt sätt, dessutom helt miljövänligt och ofta billigare än vid traditionell fasadrengöring?Vi har flera års erfarenhet och många rena fasader i ryggsäcken.
Vi har också ett samarbete med Ren Fasad i Mälardalen, Dogans FP och Östhammars FP.

Tidigare arbetade vi mest med högtryck. Men numera arbetar vi med ultrarent vatten.
Tekniken som finns bakom det som kallas för ultrarent vatten har funnits under en längre tid. Dock har det inte börjat användas i någon större omfattning i Sverige förrän på senare år.

Några fördelar med ultrarent vatten

Återuppliva din fastighet

Fasadtvätt är en viktig åtgärd när det handlar om fastighetsunderhåll och bevarande. Vi hjälper dig att rengöra och vårda din fastighets yttre ytor på ett professionellt och effektivt sätt med ultrarent vatten och återupplivar dess forna glans.

En fasadtvätt ger omedelbara visuella fördelar. Genom att avlägsna smuts, mossa och alger kan en byggnads ursprungliga skönhet återställas. Detta är särskilt viktigt för fastighetsägare och företag som vill ge ett positivt intryck på sina kunder och besökare.

Återuppliva din fastighet

Skydd mot Skador

Utöver estetiska fördelar skyddar fasadtvätt också byggnaden mot skador på lång sikt, genom att ultrarent vatten fungerar som algmedel och dessutom motverkar påväxt. Dessutom kan föroreningar och smuts orsaka fuktintrång, sprickbildning och erosion av byggnadsmaterial, vilket kan leda till kostsamma reparationer om det inte åtgärdas i tid.

Fasadtvätt är inte bara en rengöringsåtgärd det är också en investering i fastighetens utseende och hållbarhet. Vi hjälper dig på bästa sätt. Välkommen med en förfrågan.

Rot & Rut avdrag

Du kan få rot- och rutavdrag för arbetskostnad läs mer på skatteverkets hemsida

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå